Luaţi pilula roşie!

      1 Comment on Luaţi pilula roşie!

GATA! Luaţi pilula roşie, ieşiţi din matrice unde pare cald şi bine, spargeţi globul de cristal (altfel, mai devreme sau mai târziu se va sparge peste voi iar cioburile vă vor tăia mai tare decât credeţi). Trageţi aer rece în piept şi înfruntați realitatea ca nişte tineri puternici şi frumoşi ce puteţi fi. Veţi fi mândri de asta.

DA, VOUĂ VĂ SCRIU! Celor cărora întâi v-am bătut obrazul, apoi v-am bombănit şi apoi v-am trimis la mamele care probabil sunt captive ale Antenelor şi RTV. Celor care aţi zis pas votului. Celor care
cred că politica e pentru alţii. Celor care încă mai speră la o Românie frumoasă. Celor care încă mai aveţi principii şi nu ştiţi ce să faceţi cu ele. Celor care visaţi. Celor care sunteţi corecţi. Celor care dormiţi. Celor care credeţi că viitorul vostru este este garantat undeva peste graniţă.

DESCHIDEŢI OCHII! Informaţi-vă şi veţi constata că nu există “pe mine nu mă afectează”. Poate nu azi, poate nu mâine sau poimâine, dar o societate putredă vă va afecta. Nu scapă nimeni de asta.

LUPTAŢI! Nimic nu vine de-a gata. Şi nimic nu este garantat. Niciunde şi niciodată! Iar cine este spectator la rău este pe jumătate răufăcător.

IEŞIŢI ÎN STRADĂ! Luptaţi cu vocea, cu fluierul, cu numărul. Nu sunteţi singuri. Nimeni nu e singur în stradă.

FĂRĂ VIOLENŢĂ! Încă se mai poate să-i punem la respect doar cu vocea. FERIŢI-VĂ DE AGITATORI, DE CEI VIOLENŢI. Dacă trebuie puneţi-i la pământ şi chemaţi jandarmii.

SUNTEM MAI BUNI ŞI MAI MULŢI DECÂT EI.
NU SUNTEM TÂLHARI DE NOAPTE!

1 thought on “Luaţi pilula roşie!

  1. Pingback: Fluieul în cui – Gândesc eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *